Hotel Hedonism II Resort 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Hedonism II Resort 4* este un hotel destinat  exclusiv adultilor amplasat pe o plaja de nudisti din Negril, la 10 minute de mers cu masina de  orasul Orange Bay si la 1 ora si 15 minute cu masina de Aeroportul International Sangster. Restaurantul hotelului serveste preparate locale si internationale.  In apropierea hotelului se gasesc si alte optiuni de luat masa. Oaspetii au la dispozitie o piscina in aer liber, cada cu hidromasaj, centru de fitness si terenuri de tenis.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Hedonism II Resort 4* ofera: recepţie deschisă non stop, piscină în aer liber (deschisă tot anul), grădină, terasă, bar, restaurant (bufet), WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, seif, birou de turism, magazin de suveniruri/cadouri, serviciu de concierge, serviciu zilnic de menaj, divertisment de seară, club de noapte/DJ, animatori, karaoke, cazinou, teren de tenis, acces imediat la plajă,  sporturi nautice, snorkelling, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi.


Camere hotel

Fiecare din cele 280 de camere spatioase cu vedere la plaja de nudisti sau la plaja normala are in dotare: aer conditionat, dulap mic, zona de relaxare,TV, baie proprie cu dus si cada. 

Masa hotel

All Inclusive.