Hotel San Marco 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul San Marco 3* este situat la 10 minute de mers pe jos de gara principală Termini din Roma şi chiar lângă staţia de metrou Castro Pretorio. Este un hotel ideal pentru oaspetii care doresc sa cheltuiasca putin si sa experimenteze mult in centrul orasului. Alegerea acestui hotel este inspirata pentru toti cei interesati de vizitarea punctelor de atractie, a muzeelor, monumentelor si de arhitectura unica a capitalei italiene.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul San Marco 3* ofera: bar, mic dejun în cameră, WiFi gratuit in intregul hotel, room service, serviciu de transfer (contra cost), transfer de la/la aeroport (contra cost), recepţie deschisă non stop, birou de turism, cameră de bagaje, lounge/ cameră cu TV comună, spălătorie, serviciu de călcat, fax/copiator, facilităţi VIP în cameră, seif, camere pentru nefumători, lift, camere izolate fonic, încălzire, cameră cu facilităţi antialergice, Aer Condiţionat.

Camere hotel

Cele 67 de camere curate şi la preţuri accesibile sunt dotate cu  Aer Condiţionat, TV prin satelit şi mini bar. La cerere oaspeţii pot opta pentru un mic dejun american şi continental.

Masa hotel

Mic dejun.