Hotel Muhlgarten 4*



Descriere hotel

Hotelul Muhlgarten 4* administrat de o familie, este situat la 2 km de oraselul  Stefansdorf din Tirolul de Sud. Gazdele asigură un serviciu gratuit de transfer de la/la gara din Brunico, precum şi la regiunea de schi Kronplatz, aflată la 1,5 km distanta. Depozitul de echipamente de schi este dotat cu un sistem de uscare si incalzire a claparilor. Micul dejun consta in preparate tip bufet: produse dulci şi sarate, incluzand placinta cu mere şi alte prajituri de casa, produse alimentare ecologice, paine, marmelada, oua cu sunca, carnati. Restaurantul serveşte preparate din locale, nationale si internationale, iar  barul ofera bauturi si gustari. Exista si un centru spa si wellness cu sauna, soalr, masaje si piscina interioara.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: serviciu de concierge, cameră de bagaje, birou de turism, grădină, terasă la soare, depozit de schiuri, incălzire, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, serviciu de transfer, cameră cu facilităţi antialergice, suită nupţială, camere pentru nefumători, bar, restaurant, room service, pranz la pachet, snack bar, mic dejun în cameră, meniuri cu diete speciale  la cerere, meniu pentru copii, săli de conferinte  şi petreceri, WiFi gratuit, parcare contra cost fara rezervare, drumeţii, ciclism, schi, teren de golf  la maxim 3 km, cameră de jocuri, tenis de masă, inchirieri biciclete, jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, zonă de joacă, echipament de joacă pentru exterior, canale TV pentru copii, teren de joacă pentru copii, spa și centru de wellness, masaj, sală de fitness, saună, solar, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, șezlonguri, cameră de aburi. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe. 

Camere hotel

Fiecare camera decorata in stil alpin are mobilier clasic din lemn, TV cu ecran plat si canale prin satelit. Unele cemere au balcoane cu vedere la Dolomiti.

Masa hotel

Demipensiune.