Hotel Falkensteiner Hotel & Spa Sonnenparadies 4*



Descriere hotel

Hotelul Falkensteiner Hotel & Spa Sonnenparadies 4*  este situat in Terento -Tirolul de Sud si detine un centru spa Acquapura de 650 de metri patrati cu dotari moderne si facilitati sportive, in apropierea zonei d eschi Kronplatz. Gazdele prepara o cina din 4 feulri de mancare, bufet de salate, branzeturi, fructe si deserturi. Acest hotel apartine lantului hotelier  Falkensteiner Hotels & Residences.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: bancomat, cameră de bagaje, birou de turism, depozit de schiuri, grădină, terasă la soare, șemineu în aer liber, vestiare, încălzire, zonă pentru fumători, magazin de suveniruri/cadouri, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, cameră cu facilităţi antialergice, magazine, zonă pentru fumători, salon TV, minimarket, castroane pentru animale de companie, transfer la aeroport contra cost, salon de frumuseţe, cafenea, room service, bar, mic dejun în cameră, restaurant, snack bar, meniuri cu diete speciale la cerere, pranz la pachet, WiFi gratuit, fax/copiator, spălătorie, lustruire pantofi, parcare publica gratuita, bilete pentru transport în comun, bilete la atracții sau spectacole, jocuri și puzzle-uri, cărți, DVD-uri, muzică pentru copii, echipament de joacă pentru exterior, teren de joacă pentru copii, spa și centru de wellness, saună, masaj, solar, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, baie picioare, cameră de aburi, umbrele de plajă, sezlonguri, piscină încălzită in aer liber, baie în aer liber, bibliotecă, divertisment de seară, seri cu cina tematica, tururi cu bicicleta, tururi de mers pe jos, tur sau curs despre cultura locală, mini golf, echitatie, ciclism,  drumeţii, tenis de masă, schi, cameră de jocuri, pescuit, teren de tenis, inchirieri biciclete. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe. 

Camere hotel

Fiecare camera ofera: incalzire, seifm balcon, birou, TV cu canale prin satelit, serviciu de trezire, WiFi gratuit,  baie cu dus/cada, articole de toaletă gratuite, halate de baie, toaleta, uscător de păr.

Masa hotel

Demipensiune