Hotel The Samaya Seminyak 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul The Samaya Seminyak 5* este amplasat pe plaja din Seminyak la 14 km distanta de Aeroportul International Ngurah Rai, la 5 minute de mers pe jos de Restaurantul Ku De Ta si la 10 minute de mers pe jos de centrul comercial Seminyak Square. Un chelner se afla la dispozitia oaspetilor non stop. Personalul hotelier ofera servicii de transfer gratuit in zona Seminyak, iar amatorii pot beneficia de lectii gratuite de yoga. Restaurantul Breeze ofera preparate internationale si locale, precum si o superba vedere la Oceanul Indian. Oaspetii se bucura de tratamente si masaje revigorante la centrul spa, de facilitatile salii de fitness si de relaxare la sauna complexului. Hotelul apartine lantului Santika Indonesia Hotels & Resorts.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul The Samaya Seminyak 5* pune la dispozitia oaspetilor sai: receptie deschisa non stop, serviciu de transfer gratuit, piscina in aer liber, gradina, aer conditionat, ziare, seif, camere pentru nefumatori, room service, pranz la pachet, restaurant, bar, meniuri speciale la cerere, mic dejun in camera, WiFi gratuit, parcare gratuita in functie de disponibilitati cu rezervare, inchirieri auto, schimb valutar, birou de turism, camera de bagaje, babysitting/supraveghere copii, fax/copiator, salon de frumusete, spalatorie, curatatorie chimica, serviciu de calcat, sauna, baie de aburi, sala de fitness, centru spa si wellness, masaj.

Camere hotel

Toate cele 52 de vile cu piscine private sunt decorate in culori calde, au mobilier si paturi luxoase, gradini tropicale, TV cu ecrane plate, statii de incarcare iPod Bose, DVD playere. Unele vile sunt amplasate in zona din spate a proprietatii, in timp ce altele sunt intr-o curte linistita cu gradina tropicala, la cateva minute de statia de trasuri aflata peste drum.

Masa hotel

Mic dejun.