Hotel Veneto Exclusive Suites 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Veneto Exclusive Suites 4* este un conac vechi veneţian din secolul al XIV-lea, cu 10 camere de lux , o cafenea, un bar, un restaurant şi acces la Internet wireless gratuit. Acesta este situat in centrul vechi al orasului Rethymno, la 3 minute distanta de zona comerciala, muzee, plaja si numeroase cafenele, restaurante si cluburi de noapte. Va puteti relaxa intr-o atmosfera unica de acum 700 de ani imbibata de farmecul si confortul modernitatii, inconjurati de viata trepidanta a frumosului oras.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Veneto Exclusive Suites 4* dispune de urmatoarele facilitati: plaja usor accesibila, statie de autobuz in apropiere, acces facil de la aeroport, acces la ferryboat, bar, cafeteria/snack bar, sali de conferinte pentru 50 de persoane, restaurant, crama, gradina cu trei fantani cu apa potabila, Aer Conditionat, room service la cerere, masaj, manichiura si pedichiura la cerere, asistenta medicala la cerere.

Camere hotel

Cele 6 camere tip studio si 4 suite detin chicinete cu frigider, TV satelit, telefon, Aer Conditionat, incalzire, baby cot, seif la cerere, balcon sau terasa, conexiune la interrnet la cerere, baie cu dus.

Masa hotel

Mic dejun