Hotel Sentido Vasia Resort & Spa 5 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Sentido Vasia Resort & Spa 5* este situat in pitorescul satuc Sissi, pe coasta de nord-est a Insulei Creta, chiar pe plaja. Acest hotel se afla la 45 de km de Aeroportul International din Heraklion. Oaspetii admira vederile la Marea Cretei si la Muntii Lassithi, din balcoanele elegantelor camere ale hotelului.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se gasesc urmatoarele facilitati: receptie deschisa nonstop, aer conditionat, bar, restaurant, seif, terasa la soare, sezlonguri, telefon, spalatorie, camera de bagaje, piscine in aer liber, mini club pentru copii (4-12 ani), piscina pentru copii, teren de joaca, sala de gimnastica, mini fotbal, tenis de masa, discoteca, animatori, centru spa pentru adulti si pentru copii, transfer gratuit la plaja, WiFi gratuit, biliard, centru medical, schimb valutar, cafenea, snack bar, baysitting.

Camere hotel

Fiecare camera si suita detine: mobilier lucrat manual, TV, telefon, computer contra cost, seif, aer conditionat, baie cu dus sau cada, articole de toaleta gratuite, uscator de par.

Masa hotel