Hotel Porto Fico 2*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Porto Fico 2* este situat în regiunea Lefkada, la numai 50 de metri de Plaja Vassiliki, la 21 de km de Portul Nydri, la 38 de km de Portul Lefkada si la 57 de km de Aeroportul national Aktion. Barul ofera pe langa bauturi si gustari grecesti traditionale si preparate internationale. Oaspetii pot practica sporturi nautice, ciclism si pot inchiria masini.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, aer conditionat, incalzire, transfer la aeroport contra cost, lift, lounge/cameră cu TV, închirieri auto, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, serviciu zilnic de menaj, cameră de bagaje, serviciu de concierge, bar, restaurant  bufet, snack bar, grădină, terasa la soare, acces imediat la plajă, aqua park, piscina in aer liber,  sporturi nautice, caiac, windsurfing, echitatie, ciclism, drumetii, biblioteca, inchirieri biciclete contra cost, WiFi gratuit, parcare gratuita.

Camere hotel

Fiecare cammera are: izolare fonica, aer conditionat, TV cu ecran plat, baie cu dus sau cada, balcon mobilat. Unele camere au zone de relaxare.

Masa hotel