Hotel Lichnos Bay Village 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Lichnos Bay Village 3* amplasat pe o colina intr-o plantatie de maslini, este situat la 3 km de orasul Parga. Hotelul detine camere spatioase, taverna traditionala pe tarmul marr, sezlonguri si umbrele de plaja, echipamente de pescuit si scufundari.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: aer condiţionat, incalzire, gradina, cameră de bagaje, terasa la soare, camere de familie, acces direct la plaja, birou de turism, serviciu de vanzare bilete, parcare gratuita fara rezervare, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, fax/copiator, săli de conferinte şi petreceri, magazine, minimarket, WiFi gratuit, capelă/altar, bibliotecă, magazin de suveniruri/cadouri, piscină în aer liber, masaj, umbrele de plaja, sezlonguri, bar, snack bar, restaurant, pranz la pachet, transfer la aeroport contra cost, inchirieri auto/biciclete, tenis de masă, drumetii, snorkelling, scufundări, windsurfing, pescuit.  Animalele de companie sunt acceptate la cerere, gratuit.

Camere hotel

Fiecare unitate de cazare dispune de: aer conditionat, telefon, balcon, zona de relaxare, incalzire, frigider, WiFi gratuit, TV cu ecran plat si canale prin satelit, izolare fonica, baie cu uscator de par.

Masa hotel