Hotel Knossos Villas Aldemar 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Knossos Villas Aldemar 5* este situat la 100 de metri de plaja, la 3 km de Aquaworld Aquarium, la 6 km de Muzeul in aer liber Lychnostatis, la 19 km de Aeroportul International Heraklion si la 24 de km de Parcul Labyrinth. Hotelul detine o piscina in aer liber, sauna, restaurant, bar, sala de fitness, facilitati pentru sporturi nautice.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetilor li se ofera: aer condiţionat, piscina in aer liber, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, inchirieri auto, spalatorie, facilităţi VIP în cameră, cameră de jocuri, grădină, zonă de plajă privată, piscină în aer liber, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, piscină interioară, masaj, baie turcească/baie de aburi, bar, restaurant, room service, restaurant  bufet, restaurant a la carte, meniuri cu diete speciale  la cerere, biliard, tenis de masă, squash, teren de tenis, mini golf, sporturi nautice. Animalele de companie nu sunt acceptate.   

Camere hotel

Fiecare suita detine ventilator de tavan, TV cu ecran plat, WiFi gratuit, birou, baie cu dus si cada, zona de relaxare, terasa.

Masa hotel