Hotel Kipriotis 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Kipriotis 3* se află la 14 km de aeroportul din Rhodos și la mică distanță pe jos de centrul orașului Rhodos și de atracțiile acestuia. Portul principal al insulei se găsește la numai 1 km distanta, iar la doar 50 de metri se afla  plaja cu steag albastru Psaropoula. Restaurantul de specialități "Stage Cooking"  și restaurantul a la carte "Theme"  servesc diverse preparate grecești și internaționale, pe cand  Lounge Barul Cocktail ofera cocktail-uri exotice.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Kipriotis 3* le ofera oaspetilor sai: recepţie deschisă non stop, închirieri auto, birou de turism, cameră de bagaje, fax/copiator, spălătorie, WiFi contra cost, seif, lift, încălzire, magazine, minimarket propriu, parcare publica gratuita fara rezervare, animatori, piscină în aer liber (deschisă în sezon), terasă la soare, grădină, restaurant (bufet), bar, restaurant (a la carte), snack bar, saună, biliard, teren de joacă pentru copii, cameră de jocuri, cadă cu hidromasaj, masa, spa și centru de wellness, sală de fitness.

Camere hotel

Camerele  decorate in culori calde sunt  dotate cu WiFi gratuit, TV prin satelit, mini frigidere, mini baruri bine aprovizionate și bai luxoase.

Masa hotel

Mic dejun.