Hotel Katikies Deluxe 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Katikies Deluxe 5* se bucura de un amplasament exceptional in cadrul natural deosebit al orasului Oia din Santorini si inspira emotii profunde de incantare si fascinatie prin privelistile unice pe care le ofera, si prin facilitatile de mare lux puse cu generozitate la dispozitia oaspetilor sai. Hotelul se afla la inaltimea de aproximativ 90 de metri deasupra bazinului cu ape turcoaz al vulcanului Caldera. Ca semn de apreciere deosebita din partea oaspetilor sai, hotelul a fost distins cu "Five Star Diamond Award" de Academia Americana a Ospitalitatii pentru sezonul 2012.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Katikies Deluxe 5* dispune de receptie deschisa non stop, birou de turism, serviciu de inchiriere masini, schimb valutar, fax/copiator, room service non stop, fructe si vin la sosire, transferuri la/de la aeroport, spalatorie si serviciu de calcat, masaj, oraganizare nunti, mese festive, restaurant la piscina, restaurant a la carte, bar la piscina, piscina in aer liber, piscina interioara, degustare de vinuri, suita nuptiala.

Camere hotel

Suitele sunt prevazute cu Aer Conditionat, TV satelit, CD player, radio, telefon, seif, mini bar, mini vinoteca, uscator de par, halate de baie, papuci, terase largi (care ofera privelisti panoramice ale marii), jacuzzi, bai si dressing room-uri spectaculoase.

Masa hotel

Mic dejun