Hotel Kassavetis Studios & Apartments 3*Descriere hotel

Hotelul Kassavetis Studios & Apartments 3* este  amplasat  pe malul mării, in centrul localitatii Hersonissos, la 200 de metri de cafenele, brutarii si restaurante. Cu autobuzul se poate ajunge in portul si aeroportul din Heraklion. Oaspetii au la dispozitie studiouri si apartamente in sistem self-catering,  5 piscine si un snack bar.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Gazdele ofera: aer condiţionat, încălzire, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, lift, camere izolate fonic, terasă la soare, acces imediat la plajă, piscina infinita pe acoperis cu zonă de mică adancime, lounge/cameră cu TV, bibliotecă, cameră de jocuri, tenis de masă, biliard, WiFi gratuit, parcare publica gratuita fara rezervare, bar, mic dejun in camera, bar la piscina, snack bar, închirieri auto, inchirieri biciclete contra cost, serviciu zilnic de menaj. Animalele de companie sunt acceptate gratuit.

Camere hotel

Studiourile si apartamentele sunt prevazute cu aer conditionat, incalzire, balcoane, chicinete, mini frigidere, ceainice electrice, bai cu uscatoare de par si articole de toaleta gratuite, telefoane, TV cu canale prin satelit, radiouri, zone de relaxare, izolare fonica, canapele, fierbatoare electrice, mobilier de gradina.

Masa hotel