Hotel Sentido Ixian Grand 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Sentido Ixian Grand 5* destinat exclusiv adultilor (+ 16 ani), se afla in Ixia, la doar 6 km de orasul Rhodos, la 7 km de Aeroportul International "Diagoras" si la doar cateva minute de Muntele Filerimos. Acesta este punctul de pornire ideal pentru a explora frumusetile din Rhodos Hotelul este membru de prestigiu al Organizaţiei Great Hotels of the World.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai restaurant principal. 2 restaurante a la carte (bucatarie greceasca si mediteraneeana), 4 baruri, 2 piscine, internet Wi-Fi (in lobby, gratuit), casa de schimb valutar, sala de internet (contra cost), spalatorie (contra cost), 2 magazine, servicii medicale (contra cost) si masaj (contra cost).

Camere hotel

Camerele Superior (aproximativ 27 m patrati) sunt dotate cu Aer Conditionat, balcon (vedere la strada sau la gradina), baie cu cada sau dus, telefon, uscator de par, internet Wi-Fi (contra cost), mini-bar (contra cost), seif, TV satelit, halate si papuci. Camerele Deluxe (aproximativ 30 m patrati) sunt dotate cu Aer Conditionat, balcon (vedere la mare sau la gradina), baie cu cada sau dus, telefon, uscator de par, internet Wi-Fi (contra cost), mini-bar (contra cost), seif, TV satelit, halate si papuci. Apartamentele (50-60 m patrati) sunt dotate cu Aer Conditionat, balcon (vedere la mare sau la piscina), DVD player, jacuzzi, baie cu cada sau dus, telefon, uscator de par, internet Wi-Fi (contra cost), mini-bar (contra cost), seif, TV satelit, halate si papuci.

Masa hotel

Mic dejun.
Demipensiune.