Hotel Insula Alba Resort and Spa 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Insula Alba Resort and Spa 5* inaugurat in 2015 si situat în satul Analipsi este destinat in exclusivitate adultilor. Acesta se afla  la 5 km de Acvariul Aquaworld și Clubul de Golf din Creta, la 15 km de aeroportul international  și la 20 km de orașul Heraklion. Complexul pune la dispozitia oaspetilor facilitati de lux, 2 piscine in aer liber, o piscina interioara, un restaurant cu meniu international si 140 de camere elegante.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Insula Alba Resort and Spa 5* ofera:  2 piscine în aer liber, 1 piscina interioara, gradina, spa și centru de wellness, sală de fitness, bar, restaurant, room service, WiFi gratuit, parcare gratuita fara rezervare, suită nupţială, serviciu zilnic de menaj, cameră de bagaje, spălătorie, recepţie deschisă non stop, serviciu de concierge, lounge/ cameră cu TV încălzire.  

Camere hotel

Toate camerele și suitele au decoruri minimale, mini baruri, bai, aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin satelit și saltele de pat marca Simmons. Unele suite detin propriile piscine.

Masa hotel

Demipensiune.