Hotel Grecotel Lux.Me White Palace 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Grecotel Lux.Me White Palace 5* este situat chiar pe plaja cu nisip in orasul Rethymnon si detine 333 de camere, patru piscine, o terasa ampla si dou terenuri de tenis. Mesele de mic dejun și cină sunt servite la restaurantul principal al hotelului. Premiat, restaurantul ecologic Agreco oferă meniu cu sase feluri de mâncăruri cretane. Braseria cu autoservire servește mâncăruri la malul mării. Localul cu autoservire de la piscină este deschis pe tot parcursul zilei. Grecoland Club are zone de joacă interioare și în aer liber. În timpul lunilor de vară, Club 4 U oferă activități pentru adolescenți. Copiii beneficiază de mâncăruri și băuturi gratuite la Tasty Corner.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Grecotel Lux.Me White Palace 5*  dispune de urmatoarele facilitati: piscină în aer liber, grădină, teren de tenis, tenis de masă, windsurfing, caiac, ciclism, scufundări, mini golf, sală de fitness, restaurant, bar, mic dejun în cameră, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, birou de turism, serviciu de vânzare bilete, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, facilităţi pentru persoane cu dizabilitati, camere de familie, încălzire, internet Wi-Fi în întregul hotel contra cost, parcarea proprie gratuita (nu este necesară rezervare).

Camere hotel

Fiecare cameră sau bungalow  are decor elegant și balcon cu vedere la mare sau grădini. Toate unitățile de cazare includ Aer Condiționat și TV prin satelit.

Masa hotel