Hotel Electra Palace 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Electra Palace 5* se afla situat in partea de vest a insulei Rhodos, in zona de coasta a statiunii Ialyssos, chiar pe plaja, in apropierea satului traditional Triantes si la 10 km de orasul Rhodos. Hotelul a fost construit in anul 1974, are un numar total de 309 camere, iar ultima renovare a fost efectuata in anul 2007, intr-un stil art doco, ce reflecta traditia greceasca a insulei Rhodos.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai un restaurant principal, 2 restaurante a la carte, 3 baruri, piscina exterioara, biblioteca, salon TV, casa de schimb valutar, internet cafe, spalatorie, 2 magazine, jocuri video (contra cost) si sala de conferinte (250 persoane).

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu baie, Aer Conditionat, TV satelit, radio, telefon, seif (pentru laptop), uscator de par, accesorii pentru baie, halate, papuci, geamuri cu izolare fonica, balcon (vedere la mare sau la gradina) si plasma TV si DVD (exceptand camerele Standard). Curatenia in camere se efectueaza zilnic, iar schimbarea lenjeriei se face de 3 ori pe saptamana.Masa hotel

All Inclusive.