Hotel Dionyssos Studios Apartments 2*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Dionyssos Studios Apartments 2* este situat la 100 de metri de Nydri si la 300 de metri de Cascadele Dimosari. La 13 km se afla satul Karya, la 16 km se gaseste orasul Lefkada, iar la 36 de km este Aeroportul Aktion.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: transfer la aeroport contra cost, aer condiţionat, încălzire, camere de familie, camere izolate fonic, camere pentru nefumători, închirieri auto, inchirieri biciclete, bibliotecă, capelă/altar, grădină, terasă la soare, masaj, birou de turism, ziare, seif, cameră de bagaje, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, serviciu zilnic de menaj, club de noapte/DJ, divertisment de seară, parcare publica gratuita in apropiere fara rezervare, WiFi gratuit, mini golf, echitatie, bowling, drumeţii, ciclism, pescuit, windsurfing, scufundări, snorkelling, WiFi gratuit. Animalele de companie sunt acceptate la cerere gratuit.  

Camere hotel

Studiourile si apartamentele au vedere la gardina si la munte, aer conditionat, TV cu ecran plat, chicineta, plita de gatit, frigider, aparat de cafea, baie cu articloe de toaleta gratuite si uscator de par.

Masa hotel