Hotel Cathrin 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Cathrin 4* este situat la 650 de metri de golful Ladiko şi la 850 de metri de celebra plajă Anthony Quinn si oferă privelişti superbe ale Mării Mediterane. Terenul de golf Rhodos si plaja Faliraki se găsesc la 2,5 km distanta. Oaspetii beneficiaza de programe zilnice de divertisment si activitati d agrement.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Cathrin 4* ofera: recepţie deschisă non stop, fax/copiator, magazin de suveniruri/cadouri, spălătorie, curăţătorie chimică, cameră de bagaje, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, piscină în aer liber (deschisă în sezon), terasă la soare, grădină, bar, restaurant (bufet), snack bar, restaurant (a la carte), WiFi contra cost  3 EUR/ora, lift, seif, capelă/altar, magazine, camere pentru nefumători, camere de familie, teren de tenis, teren de golf (la maxim 3 km), tenis de masă, sală de fitness, închirieri biciclete, darts, biliard, masaj, cameră de jocuri, animatori, teren de joacă pentru copii.

Camere hotel

Toate cele 173 de camere oferă privelişti ale mării, munţilor sau ale grădinii si  sunt dotate cu TV, frigidere, uscătoare de păr. Au acces gratuit WiFi.

Masa hotel

Demipensiune.