Hotel Best Western Galaxy Beach 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Best Western Galaxy Beach 5* este situat pe plaja Laganas din insula Zakynthos, in mijlocul unor gradini superbe. In statiunea Laganas exista o gama variata de magazine, baruri si restaurante rafinate. Oaspetii hotelului se bucura de o paleta diversa de facilitati si activitati recreative atat in aer liber, cat si in interior.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Best Western Galaxy Beach 5*  detine urmatoarele facilitati: piscină în aer liber, grădină, terasă la soare, biliard, tenis de masă, drumeţii, echitatie, masaj, închirieri biciclete, teren de joacă pentru copii, bar, restaurant (bufet), închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, baby sitting/servicii pentru copii, spălătorie, serviciu zilnic de menaj, săli de conferinţe şi petreceri, centru de afaceri, fax/copiator, salon de frumuseţe, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, camere pentru nefumători, lift, încălzire, Aer Condiţionat, Wi-Fi gratuit in intregul hotel. Nu există parcare disponibilă.

Camere hotel

Toate cele 120 de camere spațioase ale hotelului au TV prin satelit, Aer Condiţionat, frigidere şi balcoane cu vedere la Golful Laganas.

Masa hotel

All Inclusive.