Hotel Avaton Resort & SPA 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Avaton Resort & Spa 4* este un hotel de lux ce se afla amplasat in statiunea Imerovigli, la doar 2 km de centrul statiunii Fira.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul pune la dispozitia turistilor sai receptie (24 ore), bautura la sosire, internet, rent a car, transfer cu elicopter, cafe-bar (08:00-23:00), restaurant (12:30-15:30 si 19:00-22:30), mic dejun a la carte (08:00-12:00), piscina exterioara, piscina interioara, SPA, prosoape de plaja, sauna si salon.

Camere hotel

Hotelul dispune de 4 tipuri de camere:
Camerele Superior rooms (situate la nivel inferior al hotelului) si Deluxe rooms (situate la nivel superior) sunt dotate cu LCD TV, DVD sau CD player, foehn, seif, telefon cu linie directa, Aer Conditionat, internet, mini bar, halate de baie, papuci, papuci de plaja si terasa.
Camerele Honeymoon Suite (localizate la nivel superior) dispun de 2 balcoane cu jacuzzi, LCD TV, DVD sau CD player, foehn, seif, telefon cu linie directa, Aer Conditionat, internet, mini bar, halate de baie, papuci, papuci de plaja si terasa.
Camerele Avaton Suite (localizate la nivel superior) cuprind balcon cu jacuzzi, LCD TV, DVD sau CD player, foehn, seif, telefon cu linie directa, aer conditionat, internet, mini bar, aparat de cafea si ceai, halate de baie, papuci, papuci de plaja si terasa.
Hotelul dispune de camere pentru nefumatori.

Masa hotel