Hotel Apollo 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Apollo 3* este situat in zona Georgioupolis intre Chania si Rethymnon, pe tarmul nordic al Insulei Creta si se afla in proprietatea unei familii. Plaja se  gaseste la 400 de metri. Oaspetii au la dispozitie magazinele, restaurantele, barurile si tavernele din cele trei orase aflate in apropiere, precum si multiple distractii. Toate acestea sunt  accesibile cu transportul public. Un autobuz merge la singurul lac cu apa dulce din Creta, Lacul Kournas. Hotelul este recomandat cuplurilor si familiilor care doresc vacante linistite.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Apollo 3* ofera: aer conditionat, gradina, seif, schimb valutar, terasa la soare, receptie deschisa non stop, restaurant bufet, restaurant a la carte, mic dejun continental, bar, cafenea, snack bar la piscina, salon de frumusete, teren de joaca pentru copii, piscina in aer liber cu zona speciala pentru copii, umbrele, sezlonguri, salon cu TV.

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu balcoane, frigidere, seifuri, terase, livinguri, telefoane, aer conditionat individual, mini barurir, TV, bai cu dusuri si uscatoare de par.

Masa hotel

All Inclusive.