Hotel Amada Colossos Resort 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul  Amada Colossos Resort 4* inconjurat de gradini bogate este situat pe frumoasa plajă Kallithea de pe insula Rhodos  la 3 km de Faliraki. Orașul Rhodos se afla la 12 km distanta, iar Aeroportul International din Rhodos se gaseste la 14 km. Hotelul are  3 restaurante principale, o cafenea, un bar cu cocktail-uri tropicale şi 2 baruri la piscină. Se ofera un mic dejun american tip bufet, cina tip bufet si seri speciale cu specialitati grecesti. Seara se organizează spectacole de  divertisment în aer liber, in jurul Barului Oasis. O data pe saptamana are loc seara grecească cu specialităţi greceşti tip bufet, dansuri folclorice si muzică live pe scena special construită în aer liber. Pe parcursul zilei personalul hotelului organizeaza concursuri si jocuri. Hotelul apartine lantului hotelier Louis Hotels.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Amada Colossos Resort 4* ofera: recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, lift, camere de familie, magazine, WiFi contra cost, bar, restaurant, room service, snack bar, piscină în aer liber, grădină, tobogan cu apă, parcare publica gratuita fara rezervare, închirieri auto, schimb valutar, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, divertisment de seară, animatori, spa și centru de wellness, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, piscină interioară, club pentru copii, închirieri biciclete, acces imediat la plajă, teren de joacă pentru copii, teren de tenis.

Camere hotel

Fiecare din cele 825 de camere are in dotare mobilier modern, aer conditionat, terasa mobilata, TV cu ecran plat, baie cu articole de toaleta gratuite.

Masa hotel