Hotel Kazaviti 4*



Descriere hotel

Hotelul Kazaviti 4* este amplasat într-o pădure de pini din zona Dasylio de pe Insula Thasos, la 80 de metri de o plaja privata, la doar 1 km de Skala Prinos cu o multime de taverne, baruri si magazine si la 18 km de orasul Limneas capitala insulei.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: transfer la aeroport contra cost, aer condiţionat, încălzire, terasă la soare, piscină în aer liber, WiFi gratuit in zonele publice, birou de turism, sală de fitness, sauna, grădină, zonă de plajă privată, camere pentru nefumători, camere de familie, camere izolate fonic, închirieri auto, zonă pentru fumători, babysitting/servicii pentru copii, room service, bar, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de calcat, club de noapte/DJ, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, echitatie, scufundări, fax/copiator. Nu există parcare disponibilă. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Camerele si apartamentele detin: aer condiționat, TV prin satelit, minibar și balcon mobilat, cu vedere la piscină sau la grădini. Apartamentele oferă chicinete cu frigidere.

Masa hotel

Mic dejun