Hotel Bali Star 3*



Descriere hotel

Hotelul Bali Star 3* este construit în formă de amfiteatru pe o mică peninsulă în Balion şi oferă vedere la port. Hotelul sea fla la 47 km de oraşul Heraklion (unde se află cel mai apropiat aeroport şi port) şi la 32 km de oraşul Rethymnon. Restaurantul hotelului serveşte micul dejun şi cina preparate cu renumite produse cretane. Meniul este completat cu o gamă completă de băuturi şi vinuri de calitate produse în zonă.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Bali Star 3* detine urmatoarele facilitati: piscină în aer liber (deschisă în sezon), grădina, teren de joacă pentru copii, restaurant, bar, restaurant (bufet), room service, închirieri auto, recepţie deschisă non stop, schimb valutar, săli de conferinţe şi petreceri, fax/copiator, seif, camere de familie, lift, aer condiţionat, Wi-Fi gratuit in intregul hotel, parcare publica gratuita fara rezervare. 

Camere hotel

Cele 62 de camere sunt amenajate cu gust şi beneficiază de toate dotările moderne, balcon sau verandă cu vedere la grădină sau la mare, TV, Aer Condiţionat, frigider, uscător de păr şi seif.

Masa hotel

Demipensiune.