Hotel Disney`s Sequoia Lodge 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Disney`s Sequoia Lodge 3* este inspirat de marile parcuri nationale din America si este situat chiar in marele parc Disneyland Paris, la distanta de numai 10 minute de plimbare fata de atractiile magice. Parisul se afla la 30 de minute distanta cu trenul, hotelul avand serviciu gratuit de transfer de la gara Marne-La Vallee Chessy.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Disney`s Sequoia Lodge 3* dispune de urmatoarele facilitati: receptie deschisa non stop, asistenta turistica, seif la receptie, gradina, zona de picnic, semineu in lobby, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, curatatorie chimica/spalatorie, sali de conferinte, golf, Arcade/sala de jocuri, sauna, camera de aburi, fitness, piscina interioara, piscina in aer liber deschisa in sezon, club pentru copii, supraveghere copii, restaurant, bar/salon, cafenea, snack bar.

Camere hotel

Cele 1011 camere sunt dotate cu: Aer Conditionat, mini bar, fier si masa de calcat, TV LCD cu canale Premium, birou, Wi-Fi gratuit, seif, baie cu cada, uscator de par, articole de toaleta.

Masa hotel

Mic dejun.