Hotel Des Mines 2*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul  Des Mines 2* este situat in centrul Parisului, arondismentul V, la 200 de metri de  Jardin de Luxembourg si la 1,5 km de Gara Montparnasse. Cartierul St. Germain des Pres si Cartierul Latin se afla la doar 15 minute de mers pe jos. Gara RER Luxemburg, care ofera legaturi directe catre Notre Dame, Chatelet si aeroporturile Orly si Charles de Gaulle se gaseste la 300 de metri distanta.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, fax/copiator, bar, snack bar, mic dejun în cameră, parcare publica contra cost in apropiere fara rezervare 37,50 EUR/zi, WiFi gratuit, aer condiţionat, incalzire, seif, lift, ziare, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bilete la atracții sau spectacole. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer conditionat, telefon, birou, WiFi gratuit, incalzire, izolare fonica, TV cu canale prin satelit, facilitati de calcat, baie cu dus/cada, uscator de par, toaleta.

Masa hotel

Mic dejun.