Hotel Louison 4*



Descriere hotel

Hotelul Louison 4* este situat în centrul Parisului, la 500 de metri de stația de metrou Montparnasse Bienvenue (de pe liniile 4, 6, 12 și 13), la 800 de  metri de Bon Marche și la 1,3 km de Saint-Germain-des-Pres. Magazinele unor brand-uri renumite sunt in zona: Ralph Lauren, Chanel, Louis Vuitton.  Seara sunt oferite vinuri și tartine în salonul hotelului, iar dimineata se serveste micul dejun frantuzesc tip bufet in sala de mese. Hotelul apartine lantului hotelier Elegancia.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, încălzire, transfer la aeroport contra cost, lift, seif, ziare, cameră cu facilităţi antialergice, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, salon TV, birou de turism, serviciu de concierge, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, fax/copiator, jocuri și puzzle-uri, WiFi gratuit, parcare contra cost in apropiere cu rezervare, mic dejun în cameră. Animalele de companie sunt acceptate. Se pot percepe taxe.  

Camere hotel

Fiecare camera este prevazuta cu: aer conditionat, seif, telefon, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, mini bar, birou, TV cu ecran plat cu canale prin cablu, incalzire, izolare fonica, WiFi gratuit, baie cu uscator de par.

Masa hotel

Mic dejun