Hotel La Villa Maillot 4*



Descriere hotel

La Villa Maillot 4* este o clădire din secolul al XVIII-lea, renovată,  care îmbină designul clasic cu cel modern, situata la 200 de metri de statia de metrou Porte Maillot, in arondismentul XVI din Paris. Hotelul detine un centru spa, un bar salon si o gradina japoneza acoperita.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: gradina, terasa, recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, încălzire, lift, seif, ziare, transfer la aeroport contra cost, schimb valutar, serviciu de concierge, cameră de bagaje, serviciu de vanzare bilete, birou de turism, serviciu de transfer, închirieri auto, parcare contra cost cu rezervare, cameră cu facilităţi antialergice, camere izolate fonic, camere de familie, camere pentru nefumători, facilităţi VIP în cameră, suită nupţială, room service, bar, mic dejun in camera, snack bar, săli de conferinte şi petreceri, serviciu de secretariat, bibliotecă, spa și centru de wellness, saună, masaj, baie turcească/baie de aburi, WiFi gratuit, spălătorie/curăţătorie chimică, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, babysitting/servicii pentru copii, jocuri și puzzle-uri. Animalele de companie sunt acceptate la cerere. Se pot percepe taxe.

Camere hotel

Fiecare camera cu decor unic detine: aer conditionat, mini bar, seif, telefon, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, TV cu ecran plata si canale cu plata/canale prin satelit/canale prin cablu, radio, birou, zona de relaxare, fier de calcat, izolare fonica, incalzire, canapea, statie d eincarcare iPod, iPad, consola de jocuri Nintendo Wii, jocuri si puzzle-uri, sticla de apa, pahare de vin, WiFi gratuit, baie cu cada, dus deschis, halate de baie, papuci, uscator de par, articole de toaleta gratuite.

Masa hotel

Mic dejun