Hotel Movenpick Apartments Bur Dubai 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Situat vizavi de Spitalul American, elegantul Hotel Movenpick Apartments Bur Dubai 5* oferă camere spaţioase. Situat chiar lângă autostrada Sheik Rashid Expressway, se poate ajunge la mall-urile Wafi City şi Lamcy în doar 5 minute. Camerele hotelului sunt mobilate elegant şi au o zonă de relaxare şi un birou. Datorită ferestrelor din podea până în tavan, fiecare cameră beneficiază de multă lumină naturală. Aparatul de cafea şi minibarul din cameră oferă băuturi calde şi reci. Hotelul oferă facilităţi de lux, ce includ o sală de gimnastică bine echipată şi o piscină în aer liber. Pentru relaxare totală, oaspeţii îşi pot oferi un masaj revigorant. Există 6 opţiuni eclectice de luat masa, ce includ preparate culinare internaţionale la Restaurantul Fountain, atmosfera unui pub tradiţional la Somerset's şi mâncăruri indiene autentice la Chutneys. Hotelul  este localizat la 15 minute de aeroportul International din Dubai si de World Trande Center.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Movenpick Apartments Bur Dubai 5* ofera oaspetilor sai un bar, aer conditionat, zona pentru fumatori, 3 restaurante (a la carte), restaurant (bufet), pub, terasa la soare pe acoperis, sauna, sala de fitness, masaj, piscina in aer liber, room service, sali de conferinta si petreceri, club de noapte, Internet wireless gratuit si Internet prin cablu cu plata. La parter hotelul are si o cafenea Starbucks.

Camere hotel

Hotelul Movenpick Apartments Bur Dubai 5* are 255 de camere si suite (57 apartamente de lux-255 de camere si suite - 57 apartamente de lux) ce dispun de baie, aer conditionat, minibar, telefon, TV plasma - satelit, uscator de par, seif, cosmetice, halat, papuci si fierbator pentru cafea si ceai.

Masa hotel

Mic dejun.