Hotel Hilton Dubai Jumeirah 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Hilton Dubai Jumeirah 5* este situat pe "The Walk" populara promenada cu boutiques-uri si restaurante a Dubai-ului. Acest hotel de lux constituie un refugiu plin de stil in centrul zonei Dubai Marina, si un punct de plecare in explorarea tuturor  ofertelor fabulosului oras, printre care se regasesc: Mall of the Emirates si Ibn Battuta Mall.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Hilton Dubai Jumeirah 5* isi imbie oaspetii cu o larga paleta de facilitati: 10 restaurante si baruri, in apropiere atractii populare incluzand Ski Dubai, Wild Wadi Waterpark si Dubai Golf Clubs, sali de evenimente si conferinte pentru mai mult de 275 de oaspeti, sala de gimnastica, pescuit, plaja, sala de fitness, piscina, snorkeling, ski pe apa, windsurfing, tur de vizitare a orasului, loc de joaca pentru copii.

Camere hotel

Camerele luxosului hotel sunt spatioase si confortabile si au acces la internet, bai spatioase, halate de baie, apa minerala si reviste, Aer Conditionat, balcon, uscator de par, mini bar, fier de calcat, room service, seif, telefon, TV satelit/cablu.

Masa hotel

Mic dejun