Hotel Hilton Dubai Creek 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Hilton Dubai Creek 5* se afla situat in Deira, la 10 minute de aeroport si la 5 minute de oras. Hotelul a fost construit in anul 2001, este renovat anual si dispune de 150 de camere: Hilton Guest room (31-33 m patrati, max. 2+1 sau 3 persoane), Hilton King/Twin Deluxe (vedere la chei, baie spatioasa, 37 m patrati, max. 2+1 sau 3 persoane), Hilton Deluxe Plus (vedere panoramica la chei, 45 m patrati, max. 2+1 sau 3 persoane), Hilton Executive (camerele sunt amplasate la etajele superioare, beneficii suplimentare, 37 m patrati, max. 2+1 sau 3 persoane), Hilton Executive Plus (vedere panoramica la chei, beneficii suplimentare, 45 m patrati, max. 2+1 sau 3 persoane).
Se accepta plata cu carduri de credit: Visa, MasterCard, American Express si Diners Club.
Hotelul Hilton Dubai Creek 5* este recomandat atat oamenilor de afaceri, cat si turistilor datorita amplasarii excelente in imediata apropiere de centrele de afaceri, de orasul nou (peste pod) si de orasul vechi. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai 5 restaurante si baruri (coordonate de catre Gordon Ramsay - un bucatar sef renumit de origine scotiana, detinator a 3 stele Michelin), centru de afaceri (24 ore), spalatorie, curatatorie chimica, inchiriere masini, parcare, salon de infrumusetare, magazin de bijuterii si schimb valutar.
Relaxare si sport: Gratuit: piscina pe acoperis, sala de fitness, sauna si transfer zilnic pana la principalele centre comerciale.
Contra cost: salon de masaj.
Copii: scaune pentru copii in restaurant, bona la cerere (contra cost, plata pe ora).
Plaja este publica "Al Mamzar Park" (8km). La plaja sezlongurile si umbrelele sunt contra cost; pana la plaja hotelului Hilton Dubai Jumeirah sunt 40 de minute de mers cu masina. La piscina: sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt oferite gratuit.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu baie cu dus, produse cosmetice, pereti de sticla, fotolii din piele, aer conditionat, internet Wi-Fi (contra cost), TV prin satelit, radio, telefon, imprimanta, fax, laptop, foehn, MP3 player, set pentru ceai si cafea, room service (24 ore).

Masa hotel

Mic Dejun.