Hotel Golden Sands Hotel Apartments 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Golden Sands Hotel Apartments 4* este un hotel mare situat in Bur Dubai, la 1,5 km de World Trade Center si 10 minute de mers pe jos de Bur Juman Shopping Mall. Hotelul are room service, piscina in aer liber, chicinete complet echipate si masini de spalat. In apropierea hotelului sunt o multime de restaurante si fast food-uri. Statia de metrou Al Fahidi este in vecinatate.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Golden Sands Apartments 4* le ofera oaspetilor sai: terasa insorita, sauna, piscina exterioara, sala de gimnastica, receptie 24 de ore, acces gratuit la internet, servicii de securitate, inchiriere masini, birou turistic, restaurant bufet si restaurant a la carte, curatatorie, schimb valutar, fax/fotocopiere, room service, centru de fitness, tenis de masa, squash, parcare (contra cost cu rezervare prealabila).

Camere hotel

Hotelul dispune de mai multe tipuri de camere: Studio, Family suite, Executive suite, apartamente cu 2 dormitoare si cu 3 dormitoare, suite cu 1 dormitor. Toate camerele au in dotare: chicineta complet echipata, frigider, masina de spalat, cuptor cu microunde, seif digital, TV satelit, telefon direct, internet Wi-Fi.

Masa hotel

Mic dejun
Demipensiune
Pensiune completa