Hotel Fairmont The Palm Dubai 5*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Fairmont The Palm Dubai 5* se afla situat la 15 minute de aeroportul Dubai. De la debutul sau in februarie 2002, Dubai Fairmont s-a format ca simbol oferind elemente de design de ultima ora si simboluri traditionale arabe, personalizat la exterior, bazandu-se pe "Turnul de vant" arab (Barajeel). Splendoarea arhitecturala a hotelului Fairmont Dubai a facut din el un punct de reper in continua evolutie. Cu locatia sa superba, in inima orasului Dubai pe strada Sheikh Zayed, hotelul este situat vizavi de World Trade Centre si Dubai International Convention Centre, cu acces pietonal prevazut printr-o pasarela.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai 11 restaurante, baby sitting, inchirieri de masini, spalatorie, parcare, magazine, centru SPA, fitness, aerobic si sauna.
Plaja si piscine: 2 piscine in aer liber pe terasa, o piscina cu jacuzzi la rasarit si o piscina la apus cu zona de piscina pentru copii.


Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu aer conditionat, radio CD cu alarma ceas, un panou la usa cu "servicii de curatenie inteligente" (pentru solicitarea sau reglarea confidentialitatii), panou langa pat pentru controlul intensitatii luminii, TV, datele de conectare port pentru acces internet de mare viteza, wireless internet de mare viteza, 2 linii dedicate telefon cu mesagerie vocala cu caracter personal, seif, mini-bar (bauturi racoritoare, produse alimentare si ceai), cafea la filtru, halate de baie, papuci, uscator de par, fier, masa de calcat, adaptor international si o selectie a publicatiilor multilingve si ziare gratuite (ziare nationale sau locale) care sunt disponibile la cerere.

Masa hotel

Mic Dejun.