Hotel Cassells Al Barsha 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Cassells Al Barsha 4* se afla situat langa statia de metrou Al Barsha, la o distanta de 10 minute de Mall of the Emirates, oferind acces usor la principalele zone comerciale din Dubai.
Hotelul ofera o gama larga de preparate din bucătăria internaţională şi din cea din Emirate, iar camerele hotelului combina televizoare cu ecran plat de 32 inch şi internet de mare viteză cu un mobilier elegant, fotografii alb-negru şi o atmosferă ca acasă. Unele camere oferă zilnic ziare, precum şi articole de toaletă, inclusiv halate de baie şi papuci.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai 2 restaurante, o cafenea in lounge, room service (24 de ore), sala de conferinte (20-150 persoane), piscina exterioara, sala de sport (aparate pentru fitness si aerobic), instructor, sauna, jacuzii, masaj, baie cu aburi si loc de joaca pentru copii.

Camere hotel

Camerele hotelului sunt dotate cu halate, papuci, internet, uscator de par, masina si masa de calcat (la cerere), TV LCD, patut pentru bebelusi (la cerere) si room service (24 ore).


Masa hotel

Mic Dejun.