Hotel Three Corners Rihana Inn 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Three Corners Rihana Inn 4*  face parte din complexul Rihana Resort din El Gouna si se află la mică distanţă de mers pe jos de zona centrală a staţiunii şi de portul de agrement Abu Tig. Aeroportul Internaţional din Hurghada este situat la doar 27 de km. Restaurantul Chez Pascal oferă preparate belgiene, iar restaurantul Dolce Vita serveşte specialităţi tradiţionale italieneşti. Restaurantele tip bufet oferă oaspeţilor seri tematice.  

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii beneficiaza de: recepţie deschisă nonstop, aer condiţionat, grădină, aqua park, piscină în aer liber, masaj, spa și centru de wellness, sporturi nautice, divertisment de seară, animatori, snorkelling, echitatie, darts, scufundări, windsurfing, teren de golf  la maxim 3 km,  teren de tenis, bar, restaurant bufet, restaurant a la carte, WiFi gratuit in zone publice, parcare publica gratuita fara rezervare, camere pentru nefumători, magazine, seif, divertisment de seară, animatori, sporturi nautice, snorkelling, scufundări, darts, windsurfing, teren de joacă pentru copii, teren de tenis, facilităţi VIP în cameră, spălătorie, bancomat, birou de turism, magazin de suveniruri/cadouri, WiFi gratuit in zone.    

Camere hotel

Camerele cu vedere la piscină, la grădină sau la munte au TV prin satelit, zone de relaxare. Unele camere au balcoane franceze.

Masa hotel