Hotel Amphoras Aqua (ex Shores Golden Resort) 4*Descriere hotel

Hotelul Amphoras Aqua (ex  Shores Golden Resort) 4*  este situat la doar 500 de metri de Marea Roşie si la 15 minute de mers cu masina de Golful Naama. Hotelul detine o plaja privata in comun cu hotelul Shores Aloha si o piscina mare in stil laguna. O atractie deosebita este cortul beduinilor unde se ofera narghilea, ceai de mentă şi cafea arabă tradiţională. Seara sunt organizate programe d edivertisment cu dansuri orientale şi spectacole folclorice egiptene. Centrul spa, sala  de fitness si parcul acvatic intregesc oferta de vacanta a acestui hotel.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: recepţie deschisă nonstop, cameră de bagaje, aer condiţionat, încălzire, seif, săli de conferinte şi petreceri, facilităţi VIP în cameră, camere pentru nefumători, magazine, serviciu de transfer, salon de frumuseţe, bar, restaurant, bufet pentru copii, gratar,  magazin de suveniruri/cadouri, terasă, gradina, spălătorie, serviciu de calcat, serviciu zilnic de menaj, parcare gratuita fara rezervare, echipament de joacă pentru exterior, animatori, divertisment de seară, aqua park, sporturi nautice, snorkelling, piscină în aer liber, tobogan cu apa, sală de fitness, cadă cu hidromasaj/jacuzzi. Nu există acces la internet. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare camera este inzestrata cu: aer condiţionat, balcon, telefon, mini bar, TV, baie cu dus, toaleta, uscător de păr,  articole de toaletă gratuite.

Masa hotel