Hotel Helnan Marina Sharm 4*



Descriere hotel

Hotelul  Helnan Marina Sharm 4* se afla la 11 km de Aeroportul International din Sharm El Sheikh, la 7 km de Piata Veche si la 15 minute de mers cu masina de centrul orasului. Restaurantul Mermaid ofera preparate din fructe de mare, dar si preparate cu specific italian. Barul de pe plajă ofera cocktailuri, bauturi racoritoare si spectacole de muzica live. Hotelul apartine lantului hotelier Helnan International Hotels.


Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul  Helnan Marina Sharm 4* dispune de urmatoarele facilitati: grădină, recepţie deschisă non stop, aer condiţionat, încălzire, transfer de la/la aeroport (contra cost), serviciu de transfer (contra cost),  lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, bar, restaurant (bufet), restaurant (a la carte), snack bar, room service, piscină în aer liber (deschisă tot anul), terasă la soare, bancomat, schimb valutar, cameră de bagaje, serviciu de concierge, magazine, închirieri auto, WiFi gratuit in zonele publice, facilităţi VIP în cameră, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, camere pentru nefumători, spălătorie, curăţătorie chimică, săli de conferinte şi petreceri, fax/copiator, parcare publica in apropiere fara rezervare, divertisment de seară, animatori, spa și centru de wellness, sală de fitness, saună, masaj, baie turcească/baie de aburi, acces imediat la plajă, sporturi nautice, snorkelling, scufundări, darts, tenis de masă, teren de joacă pentru copii.


Camere hotel

Cele 300 de camere  au ferestre din podea pana in tavan cu vedere la plaja si la apele Golfului Naama, sunt  mobilate modern si sunt dotate cu aer condiţionat, mini baruri si TV cu ecrane plate cu canale prin satelit. 

Masa hotel

All Inclusive.