Hotel Kohly 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Kohly  3* face parte din complexul Gaviota Kohly si El Bosque si este situat pe malurile Raului Almendares. Zona in care se afla complexul este foarte linistita si este plina de vegetatie tropicala luxurianta, fiind cunoscuta ca Padurea Havanei. In apropiere se gaseste marele parc al orasului. Hotelul cu 136 de camere duble ofera vederi la oras si la padure. Sali de conferinte si petreceri, 2 terenuri de tenis, pista de bowling si un serviciu de transfer cu autobuzul in Old Havana cu plecari de patru ori pe zi le sunt oferite oaspetilor.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Kohly 3* ofera: aer conditionat in spatiile publice si in camere, lift, receptie deschisa non stop, cutie de valori,  bar, cafenea, spalatorie, parcare, schimb valutar, asistenta medicala, restaurant, salon de frumusete, centru de fitness, terenuri de tenis, sezlonguri, biliard, masaj, piscina, sporturi acvatice fara motor, cazinou, sauna, piscina in aer liber, facilitati pentru persoane cu mobilitate redusa, centru de afaceri, sali de conferinte, internet.

Camere hotel

Camerele sunt dotate cu aer conditionat, mini baruri, TV satelit/cablu, baie cu dus, balcon, telefon, radio, seif, cuptor cu microunde, frigider.

Masa hotel

Mic dejun.