Hotel Habana Riviera by Iberostar 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Habana Riviera by Iberostar 4* se afla la intersectia unor renumite promenade din cartierul Vedado din  Havana. De altfel hotelul este foarte aproape de vechiul oras si de Miramar. Este o incantare pentru oaspetii hotelului sa se plimbe de-a lungul Malecon-ului sau pe strazile umbroase din Vedado.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Habana Riviera by Iberostar 4* le pune la dispozitie oaspetilor sai:  receptie deschisa 24 de ore, lobby bar, restaurant a la carte, magazin, oficiu postal, sauna, piscina, ascensor, birou de afaceri, terasa pe acoperis, zona speciala pentru fumatori, bar la piscina, cafeteria, galerie, fax/copiator, solar, schimb valutar, sala de conferinte, taxi, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, bar si salon, cabaret, parcare, spalatorie, birou de turism,  acces la internet contra cost in lobby, servicii medicale la cerere.

Camere hotel

Camerele sunt spatioase, mobilate cu gust si se bucura de vederi spectaculoase ale Golfului Mexic, desi nu toate au balcon. In dotarea standard a camerelor intra: Aer Conditionat, TV prin satelit, uscator de par, baie cu dus, balcon, mini bar, telefon, seif. Suitele sunt dotate si cu living, birou, jacuzzi, balcon, halate de baie.

Masa hotel

All Inclusive