Hotel Armadores De Santander Boutique 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Armadores De Santander Boutique 4*se afla in Golful Havana, in cea mai eleganta zona a centrului istoric al orasului. Acesta este situat la cateva minute de portul de feribot care duce spre Regla si Casablanca. Hotelul se evidentiaza prin interioarele elegante, gastronomia fina, camerele confortabile si o plaja minunata. O multime de facilitati moderne se afla la dispozitia oaspetilor non stop. Aeroportul international se gaseste la 20 de km distanta, iar centrul orasului se afla la 5 km.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Armadores De Santander Boutique 4* ofera urmatoarele facilitati si servicii: receptie deschisa non stop, parcare, facilitati pentru persoane cu dizabilitati, bar, coafor, lift, aer conditionat, centru de afaceri, cafenea, activitati sportive, majordom, mini bar, TV, centru de fitness, salon de frumusete, acces internet, room service, incalzire, supraveghere copii, concierge, telefon, restaurant, balcon, jacuzzi, schimb valutar, spalatorie, inchirieri biciclete, sali de conferinte, seif, magazine, valet.

Camere hotel

Camerele elegant mobilate au biroruri, zone de relaxare, TV, aer conditionat, bai  proprii cu cada. Unele camere au jacuzzi.

Masa hotel

Mic dejun.