Hotel Esquinas Rainforest Lodge 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul  Esquinas Rainforest Lodge 3* se afla la doar 2 km de La Gamba Village, la marginea Parcului National Piedras Blancas. Acest hotel face parte din proiectul Rainforest of Austrians si organizeaza drumetii in Parcul  National Piedras Blancas, incursiuni calare la Cascada Chorro si excursii cu barca in Golful Dulce. La 25 de minute distanta cu masina se afla satul Golfito, la 8 km este situat Aeroportul local Golfito, iar capitala San Jose se gaseste la 45 de minute de zbor, sau 6 ore de mers cu masina.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Oaspetii au la dispozitie: grădină, seif, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, camere de familie, zonă pentru fumători, bar, restaurant, piscină în aer liber, WiFi gratuit in zonele publice, parcare publica gratuita fara rezervare, spălătorie, magazin de suveniruri/cadouri, transfer la aeroport contra cost, bibliotecă, drumetii, caiac, biciclete, echitatie. Animalele de companie nu sunt acceptate.

Camere hotel

Fiecare camera dispune de:  zonă de relaxare, balcon, birou, ventilator, baie cu dus, articole de toaletă gratuite, toaletă.

Masa hotel

Demipensiune