Hotel Tenorio Lodge 3*



Descriere hotel

Hotelul  Tenorio Lodge 3* este situat in Costa Rica,  intre  Vulcanul Tenorio si  Vulcanul Miravalles, la doar 12 km de Parcul National Vulcanul Tenorio si de Rio Celeste. La distanta de 1 ora si 30 de minute se pot vizita parcurile Cano Negro si Palo Verde, precum si Rincon de la Vieja. Aeroportul Liberia se afla la 1 ora de mers cu masina. Se pot face excusrsii cu bicicleta sau pe cal pentru explorarea vaii Bijagua, pe o distanta de 3 km, cu o flora si o fauna deosebite.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: terasă la soare, gradina, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, camere pentru nefumători, WiFi gratuit in zonele publice, parcare gratuita fara rezervare, serviciu zilnic de menaj, transfer la aeroport contra cost, birou de turism, spălătorie, serviciu de calcat, bar, pranz la pachet, restaurant, meniuri cu diete speciale la cerere, cadă cu hidromasaj/jacuzzi. Animalele de companie nu sunt acceptate. 

Camere hotel

Fiecare bungalow detine: ventilator, seif, frigider, canapea, plasa de tantari, masina de cafea, terasa, intrare privata, baie cu dus,  uscător de păr, toaletă.

Masa hotel

Mic dejun