Hotel Occidental Tamarindo 5*



Descriere hotel

Hotelul Occidental Tamarindo 5* se afla  pe Playa Langosta, langa Parcul National Las Baulas si ofera vedere la Oceanul Pacific. Plaja Langosta este o destinaţie populară pentru surfing, dar se practica si pescuitul la adancime, caiac şi snorkelling. Acest hotel apartine lantului hotelier Occidental Hotels and Resorts by Barcelo Hotel Group.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: recepţie deschisă nonstop, schimb valutar, grădină mobilata, zonă de plajă privată cu acces direct, aer condiţionat, lift, seif, ziare, facilităţi pentru persoane cu mobilitate redusă, WiFi contra cost, transfer aeroport contra cost, zonă pentru fumători, magazine, închirieri auto, parcare gratuita fara rezervare, camere de familie, facilităţi VIP în cameră, camere pentru nefumători, salon de frumuseţe, bar, room service, snack bar, restaurant, meniuri cu diete speciale  la cerere, bufet pentru copii, salon TV, magazin de suveniruri/cadouri, salon de frumuseţe, săli de conferinte şi petreceri,  fax/copiator, spălătorie, curăţătorie chimică, serviciu de călcat, presă pentru călcat pantaloni, birou de turism, serviciu de concierge, cameră de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, club pentru copii, teren de joacă pentru copii, piscină pentru copii, jocuri și puzzle-uri, zonă de joacă, canale TV pentru copii, aerobic, muzica live, tururi cu bicicleta, teren de tenis, echipament de tenis, sporturi nautice, snorkelling, scufundări, caiac, pescuit, windsurfing, biliard, tenis de masă, darts, inchirieri biciclete, drumeţii, echitatie, animatori, club de noapte/DJ, divertisment de seară, karaoke, spa și centru de wellness, sauna, sală de fitness, masaj, cadă cu hidromasaj/jacuzzi, onsen/baie termală, cameră de aburi, șezlonguri, prosoape de piscină, piscină în aer liber. Animalele de companie nu sunt acceptate.    

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer conditionat, mini bar, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, TV cu ecran plat, baie cu dus si cada.

Masa hotel

All Inclusive.