Hotel Dome Beach 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Dome Beach 4*este situat lanaga centrul statiunii Kyrenia,  la aproximativ 26 de km de Aeroportul Ercan, la aproximativ 58 de km de Aeroportul din Larnaca si la 103 km de Aeroportul International Paphos. Hotelul ofera eleganta si atmosfera placuta de la inceputul secolului XX, din timpul ocupatiei britanice, cand a fost construit. In fiecare dupa amiaza se serveste ceaiul in salon si acorduri de pian se aud in timpul orei de cocktail. 

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

La dispozitia oaspetilor se afla: bancomat, schimb valutar, aer conditionat, parcare gratuita, WiFi in zonele publice, room service, spalatorie/curatatorie chimica, zona de plaja, masaj, 2 piscine in aer liber (una cu apa de mare, cealalta cu apa dulce),  piscina pentru copii, cazino, pescuit, camera de jocuri, teren de tenis, restaurant, bar, taverna.

Camere hotel

Fiecare camera ofera: aer conditionat, balcon, seif, aparat pentru prepararea ceaiului/cafelei, mini bar, telefon, frigider, TV  LCD cu canale prin satelit/cablu, WiFi gratuit, fier de calcat, baie cu uscator de par.

Masa hotel