Hotel Winslow Infinity & Spa 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Winslow Infinity & Spa 3* se afla la 8 minute de mers pe jos de centrul statiunii Bansko. Cel mai apropiat supermarket se gaseste la mai putin de 150 de metri distanta. Pe durata sezonului de iarna exista serviciul gratuit de transfer la prima statie de schi lift gondola. Oaspetii beneficiazade un centru spa si wellness, parcare publica gratuita in apropiere si parcare cu plata in fata hotelului, piscina interioara sala de gimnastica, camera de depozitare a echipamnetului de schi. La restaurantele hotelului se servesc preparate din bucataria bulgara si internationala.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Winslow Infinity & Spa 3* le ofera oaspetilor sai: serviciu de transfer (gratuit), transfer de la/la aeroport (contra cost), cameră de bagaje, spălătorie, serviciu de călcat, seif, camere de familie, ascensor, încălzire, restaurant, schi, saună, sală de fitness, spa si centru de wellness, masaj, baie turcească/baie de aburi, piscină interioară, cameră de jocuri, teren de joacă pentru copii, depozit schiuri, grădină,  Wi-Fi gratuit în întregul,  parcarea proprie  cu rezervare contra cost 7 euro/zi, parcare publică gratuita  în apropiere (nu este posibilă rezervarea).

Camere hotel

Fiecare apartament este dotat cu chicineta complet utilata, baie cu dus si cada, zona de sedere cu televizor cu ecran plat si canale prin satelit, podele de lemn.

Masa hotel

Mic dejun