Hotel Astera Bansko Hotel & Spa 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Astera Bansko Hotel & Spa 4* este situat la 200 m distanta de telecabina si la 20 de minute de centrul statiunii Bansko.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Astera Bansko Hotel & Spa 4* este compus din 2 cladiri de cate 4 etaje, 2 lifturi, 13 camere Studio, 7 apartamente cu un dormitor, 8 apartamente cu 2 dormitoare, restaurant, bar in lobby, bar de noapte, sala de conferinte, internet wireless, magazine, garaj, room service, exchange, seif, piscina interioara, piscina exterioara, fitness, masaj, sauna, baie cu aburi, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, gradinita (zilnic - acces gratuit), patut pentru copii disponibil la cerere (gratuit) si scaune speciale pentru copii in restaurant.
Contra cost: masaj, jacuzzi, baie turceasca, solar, internet cafe si bowling.

Camere hotel

Camerele duble (2-3 persoane) sunt dotate cu pat matrimonial, fotoliu extensibil, chicineta complet utilata, TV satelit, telefon, baie cu dus sau cada, halate si papuci de baie, uscator de par si balcon.
Apartamentele cu un dormitor (2-4 persoane) sunt dotate cu living si un dormitor separat, canapea extensibila, pat matrimonial, chicineta complet utilata, TV satelit, telefon, cada si balcon.
Apartamentele cu 2 dormitoare (4-6 persoane) sunt dotate cu living, canapea extensibila, TV satelit, telefon, balcon, chicineta complet utilata, 2 dormitoare separate si baie cu cada.Masa hotel

Demipensiune.