Hotel St George Ski & Spa 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul St George Ski & Spa 4* este situat la 400 m distanta de telecabina si la 3 km de centrul statiunii Bansko. Hotelul a fost renovat in totalitate in anul 2009 si este format din 4 cladiri cu 5 etaje si 103 camere si apartamente: 14 camere duble, 15 camere Studio, 53 de apartamente cu un dormitor, 18 apartamente cu 2 dormitoare si 3 apartamente cu 3 dormitoare.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul ofera oaspetilor sai 4 lifturi, room service, lobby bar, restaurant, centru SPA, parcare nepzita (gratuit) si spalatorie (contra cost).
Animalele de companie nu sunt acceptate in hotel.
Gratuit: tenis de masa, piscina interioara, jacuzzi, sauna, baie de aburi, sauna aromata, transport catre statia de cablu, camera pentru depozitarea echipamentului propriu de schi, patut pentru copii, scaune speciale in restaurant, piscina pentru copii si loc de joaca pentru copii.
Contra cost: sah, masaj si baie turceasca.

Camere hotel

Camerele duble (35 m patrati) sunt dotate cu pat matrimonial sau 2 paturi, internet prin cablu, TV satelit, telefon, radio, minibar, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, halate de baie si papuci.
Camerele Studio (55 m patrati) sunt dotate cu dormitor cu chicineta complet utilata, fotoliu extensibil, internet prin cablu, TV satelit, telefon, radio, minibar, baie cu cada sau dus, uscator de par, balcon, halate de baie si papuci.
Apartamentele (un dormitor (65 m patrati) - 2 dormitoare (95 m patrati) - 3 dormitoare (115 m patrati) sunt dotate cu living cu canapea extensibila, chicineta complet utilata, masa cu 4/6/8 scaune, frigider, TV satelit, telefon, radio, baie cu cada sau dus si balcon.

Masa hotel

Fara masa.