Hotel Redenka Holiday Club 3*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Redenka Holiday Club 3* este un complex situat intr-un cadru pitoresc intre Muntii Pirin la sud si Muntii Rila la nord, la aproximativ 8 km de Bansko si la 2 km de terenul de golf din Bansko. Complexul hotelier este format din Redenka Place cu 87 de apartamente de lux, Redenka Lodge cu 19 apartamente de design, Redenka Chalets cu 24 de vile in stil alpin si Grand Redenka cu 119 camere studio luxoase. Recent construit complexul este mobilat si decorat la inalte standarde si dispune de facilitati de masa si self catering.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul Redenka Holiday Club 3* dispune de urmatoarele facilitati: acces la internet Wi-Fi, spalatorie si curatatorie chimica, sali de conferinte, paracre exterioara, inchiriere masini, restaurant, cafenea, bistro, bar in lobby, bar la piscina, ascensor, camere pentru nefumatori, camera de bagaje, medic la cerere, garderoba de ski, transport la gondola, teren de tenis, centru de fitness, camera pentru copii, piscina interioara, piscina in aer liber, camera de aburi, sauna, masaj, jacuzzi, darts.

Camere hotel

Camerele sunt prevazute cu TV cablu/satelit, CD si MP3 player, DVD player, acces la internet prin cablu, seif, frigider, plita electrica, balcon, semineu, cuptor cu microunde, baie cu uscator de par.

Masa hotel

Mic dejun.