Hotel Maria Antoaneta Residence 4*Incarcam preturile ...

Descriere hotel

Hotelul Maria Antoaneta Residence 3* este situat la 500 m de centrul statiunii Bansko si la 150 m de statia de cablu. Hotelul a fost construit in anul 2011.

Trageti de el pentru a modifica distanta

Facilitati hotel

Hotelul este format din 5 cladiri. Hotelul ofera oaspetilor sai 5 lifturi, lobby bar, restaurant principal, restaurant a la carte , Wi-Fi in lobby (gratuit), centru SPA, parcare pazita (contra cost), parcare nepazita (gratuit), casa de schimb valutar. Animalele de companie sunt acceptate in hotel (sub 12 kg).
Gratuit: piscina exterioara, fitness, jacuzzi, baie de aburi, sauna, transport catre statile de cablu si depozitarea propriului echipament de schi.
Contra cost: masaj.
Copii: loc de joaca pentru copii, patut pentru copii (contra cost) si scaune speciale pentru copii in restaurant (contra cost).

Camere hotel

Hotelul are 30 de camere duble, 10 camere Family rooms, 20 de camere Studio, 20 de camere Junior Suite, 30 de apartamente cu un dormitor si 20 de apartamente cu doua dormitoare.
Camerele si apartamentele sunt dotate cu TV satelit, telefon, baie cu dus sau cada, internet Wi-Fi, iar in studiouri exista si chicineta complet echipata.

Masa hotel

Mic Dejun.